woensdag 14 september 2011

045 | SCHILDERING 2 : 'ABSTRACT-60' OF 'DRIEZIT' ...

Les 3 van donderdag 8 september 2011 heb ik aan me voorbij moeten laten gaan omwille van een zeer drukke gasthuisbergagenda. Het begon 's woensdags reeds met een 'RX thorax' (omdat de niertumoren die ik twee keer in beide nieren gehad heb, gelinkt worden aan mogelijke latere longkankers), een 'echo van de nieren', en een consultatie bij de specialist van 'urologie', waar ik goed nieuws kreeg : alles was oké.
En dan was er donderdag met om 9.15 uur in het 'oncologisch dagcentrum' gedurende een paar uren aan een infuus om ijzer toegediend te krijgen, en omstreeks 12.00 uur langs 'gastro-entro' voor een consultatie bij de prof (een laatste test moet het vermoeden bevestigen dat mijn darmproblemen misschien veroorzaakt worden door een slechte vetopname, zodat ik in aanmerking kom voor het product 'creon' - ik hoop van harte dat het dit is, zodat mijn darmproblemen kunnen verminderen), en dan om 2.30 uur een consultatie met controle bij de specialisten van 'dermatologie' (alles was hier in orde). Oef. Twee zware dagen. Tot zover dit medisch bulletin. En dan nu over tot de orde van de dag : het schilderen ...

Terwijl ik dit bericht aan het tikken ben klinkt een stevige 'boogie woogie' uit de boxen ... even de geluidsknop opendraaien, ogen dicht en opgaan in deze bruisende klanken ... heerlijk (wanneer ik alleen achter mijn pc zit staat internetradio 'Big R Radio - Blues FM' meestal op.

Les 3 van maandag 12 september 2011

Ik ga de beelden voor zichzelf laten spreken. Het was wederom een vruchtbare les met een tweede schildering als resultaat 'abstract-60' of 'driezit'. Maar de details in deze schildering vind ik zowaar nog beter dan het geheel. Oordeel zelf!

'abstract-60' of 'driezit'


      

   

   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten